Γκερντ Μίλερ / Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ... / Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.

Γκερντ Μίλερ / Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ... / Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Der fc bayern trauert um gerd müller. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ... from www.iefimerida.gr
Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Der fc bayern trauert um gerd müller. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη.

Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων.

Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.

«Έπιασε» τον Γκερντ Μίλερ ο Μέσι!
«Έπιασε» τον Γκερντ Μίλερ ο Μέσι! from i1.prth.gr
Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με.

Ο θρυλικός άσος των ποδοσφαιρικών γηπέδων, γκερντ μίλερ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών όπως ανακοίνωσε την κυριακή (15/08) η μπάγερν μονάχου, δηλαδή ο σύλλογος με τον οποίο συνδύασε την καριέρα του.συγκεκριμένα, στη.

Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του no result Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Der fc bayern trauert um gerd müller. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.

Ο θρυλικός άσος των ποδοσφαιρικών γηπέδων, γκερντ μίλερ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών όπως ανακοίνωσε την κυριακή (15/08) η μπάγερν μονάχου, δηλαδή ο σύλλογος με τον οποίο συνδύασε την καριέρα του.συγκεκριμένα, στη. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του no result Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Γκερντ Μίλερ - 15.08.2021 ...
Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Γκερντ Μίλερ - 15.08.2021 ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Το αρχέτυπο του σκόρερ που ελάχιστοι ξεπέρασαν στο διεθνές. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του no result Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο θρυλικός άσος των ποδοσφαιρικών γηπέδων, γκερντ μίλερ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών όπως ανακοίνωσε την κυριακή (15/08) η μπάγερν μονάχου, δηλαδή ο σύλλογος με τον οποίο συνδύασε την καριέρα του.συγκεκριμένα, στη. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Το αρχέτυπο του σκόρερ που ελάχιστοι ξεπέρασαν στο διεθνές.